Waarom Phact kiest voor Robovision

Robovision, leverancier van een geavanceerd Artifical Intelligence (AI) platform, en Phact hebben een strategische partnerovereenkomst getekend.


Robovision biedt een AI-platform om slimme computervisietoepassingen te creëren zonder specialistische kennis van complexe AI-algoritmes nodig te hebben. 


Door deze samenwerking kunnen wij onze klanten nog beter helpen met hun innovatie- en digitaliseringsuitdagingen. Wij zijn daarmee in staat de complexe technologie achter AI en computervisie op een eenvoudige manier beschikbaar te maken


Met dit partnership voegt Phact een belangrijke AI propositie toe die veel kansen biedt voor onze klanten op het gebied van gemak, gebruikerservaring en efficiëntie.

“Wij hebben voor Phact als consultingpartner gekozen omdat Phact een one-stop-shop is voor innovatieve totaaloplossingen. Wij zijn ervan overtuigd dat Phact ons kan helpen bij het behalen van onze missie: 'het op een laagdrempelige manier beschikbaar maken van AI voor organisaties"


Daan Gheysens - Sales director bij Robovision

Over Robovision

Robovision AI is een tool die werkt voor zowel operators als experts, over afdelingen en landen heen. Juist omdat het de standaard zet voor AI vision-toepassingen, maakt ons platform deze baanbrekende technologie schaalbaar.


Met ons platform maken we het mogelijk voor bedrijven om zelf slimme computervisietoepassingen te creëren, zonder dat ze daar zelf specialist in moeten zijn”, verduidelijkt Jonathan Berte, CEO van Robovision. “Zo leren we machines eigenlijk om te zien, en om continu slimmer te worden. De applicaties zijn eindeloos, denk bijvoorbeeld aan het automatiseren van kwaliteitscontrole, het automatisch detecteren van gevaarlijke situaties, het robotiseren van manuele processen, etc. We stellen de operator centraal, niet de AI als dusdanig. Op die manier maken we het voor bedrijven mogelijk om computervisie-applicaties op schaal uit te rollen, en zelf de controle te houden over hun intellectuele eigendom & data.”

Korte introductie Robovision AI

Beelden zeggen nou eenmaal meer dan duizend woorden..

The collaborative platform for those looking to lead the AI revolution

Robovision AI

  • Samenwerking op één platform
  • Laagdrempelig 
  • Eenvoudig te integreren
  • (Her)trainbaar
  • Schaalbaar
  • Flexibel
  • Toekomstbestendig

Benieuwd wat AI en specifiek Computervisie voor jou kan betekenen?