Vacature: C++ Developer (medior/senior)

Ben jij de nieuwe collega die wij zoeken?

Wat zoeken wij in jou?

Wij zijn op zoek naar een ervaren en ambitieuze Software Engineer, voor wie C++ geen geheimen meer kent. Voel jij je thuis in een informele, collegiale en professionele sfeer waar aandacht voor de klant en medewerker centraal staan en wil je in-house werken aan gave projecten? Dan komen we graag met je in contact.

Functieomschrijving

Als Software Engineer binnen Phact is het jouw taak om de wensen van onze klanten technisch te realiseren. Je levert een leidende bijdrage in een multidisciplinair team. In het team ben je een persoon met passende technische capaciteiten en creativiteit, je gaat hier de wensen van de product owner vertalen naar een kwalitatieve hoogwaardige oplossing. Jij bent bij Phact dus niet slechts verantwoordelijk voor het werken aan kleine deeloplossingen van een project maar altijd van A tot Z betrokken bij het grote geheel. Je ziet dus altijd zeer direct resultaat van je eigen werk.

De projecten waaraan wij werken zijn heel veelzijdig. Van omvangrijke business softwareoplossingen ontwikkeld tot gave Internet of Things projecten. Ook ontwikkelen we applicaties voor alle mobiele operating systemen. Kortom een technisch uitdagende positie waarin je veel leert en zelf kan en mag realiseren!

Bezit jij de volgende skills?

Affiniteit met verschillende programmeertalen zoals C#, C++, Java, Javascript of Python.

Minimaal 5-10 jaar ervaring als C++ software developer

Het vermogen om zich snel nieuwe technieken eigen te maken.

Minimaal een afgeronde HBO opleiding in de ICT.

Ambitie om zichzelf te blijven ontwikkelen.

Collegiaal, proactief en Communicatief vaardig.

Daarnaast ben je een collegiaal ingestelde medewerker voor wie kwaliteit afleveren vanzelfsprekend is. Je ziet verbeteringen waar mogelijk en bent in staat deze concreet vorm te geven. Je houdt ervan je tanden te zetten in complexe projecten en deelt graag je kennis met je teamleden. 

Veel van onze software wordt ook ontwikkeld in C# .NET. We gebruiken daarnaast Xamarin, Git, Azure, .NET Core, C++, Java, CSS, Swift, Objective C, OutSystems en nog vele andere platformen en technieken.
Een breed kennis- en interesseveld is dus nodig.

Informatiebeveiliging

Phact heeft informatiebeveiliging hoog in het vaandel. Het feit dat wij ons ieder jaar ISO27001 laten certificeren onderstreept dit. ISO27001 is een belangrijke internationale standaard als het gaat over informatiebeveiliging. In deze standaard staat hoe Phact procesmatig met het beveiligen van informatie omgaat met als doel om de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie zeker te stellen.

 

Naast bovenstaande competenties vragen wij derhalve ook om:

integriteit_phact

Affiniteit met IB.

integriteit_phact

Integriteit.

Verklaring omtrent gedrag (VOG)

Verklaring omtrent gedrag (VOG).

Over Phact

Phact biedt innovatieve oplossingen die bedrijven efficiënter en wendbaarder maken, waardoor onze klanten zich net zo snel kunnen ontwikkelen als de business van hen vraagt. Hiermee ondersteunen wij onze klanten in hun digitale transformatie. 


Wij onderscheiden ons door onze mensen die stuk voor stuk een passie hebben voor ICT en betrokken zijn bij het succes van onze klanten. Hierbij zijn transparantie, toegankelijkheid en wederzijds vertrouwen leading.

Transparant

Wij zijn volledig transparant naar klanten toe door overzichtelijke facturen en door hen toegang te geven tot onze projecttools.

Pro-actief

Wij denken niet alleen met onze klanten mee, maar ook vooruit. Zo krijgen onze klanten alleen dat wat ze echt nodig hebben.

Innovatief

We zijn creatief, gaan uitdagingen van onze klanten aan en benutten tezamen de kansen.

Pragmatisch

Wij lossen problemen en vraagstukken daadwerkelijk op.

Kwalitatief

Door de manier van ontwikkelen wordt software gedemonstreerd, geleverd, geëvalueerd en indien nodig herzien.

Flexibel

Wij hanteren een zeer iteratieve werkwijze die gericht is op bouwen, testen en opleveren.

Dit hebben wij jou te bieden

Goed salaris

Jouw harde werk wordt beloond.

Voedsel

Iedere dag een verzorgd lunchbuffet en vers fruit.

Informele werkomgeving

Werk samen met ongeveer 30 gepassioneerde collega’s.

Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden

Waaronder een goede pensioenregeling en een internetvergoeding.

Verantwoordelijkheid

Je krijgt veel ruimte voor eigen initiatief en zelfontwikkeling.

Werken met veel plezier

In de pauze kun je o.a. flipperen of een snelle tijd neerzetten in de playseat.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Laat ons weten dat je bestaat!

Kortom, wil jij bijdragen aan innovatieve totaaloplossingen voor onze klanten en je verder ontwikkelen in een snel groeiend bedrijf met een platte organisatie? Laat ons dan zo snel mogelijk horen waarom jij geschikt bent om ons team te versterken!


Mail een knallende motivatiebrief + CV naar hrm@phact.nl