Vacature: Fullstack Projectleider

Ben jij de projectleider die wij zoeken?

Weet jij het beste uit een softwareteam te halen? Voor de uitbreiding van ons full stack development team, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ervaren full stack software ontwikkelaar met projectleider-skills om samen met ons te bouwen aan de groei van onze jonge onderneming. Weet je je goed te verplaatsen in de wereld van de klant en werk je graag aan uitdagende projecten? Dan ben jij de projectleider die we zoeken!

Wat ga je doen?

Als meewerkend projectleider ben je verantwoordelijk voor het succesvol draaien van klantprojecten binnen Phact. Korte lijnen met de klant en zowel kwaliteits- als budgetbewaking zijn daarbij een belangrijk onderdeel. Je stuurt een divers team van ontwikkelaars aan dat per project kan verschillen.


Je leidt projecten vanuit eigen expertise als ervaren developer en neemt het voortouw in klantcontact. Commercieel inzicht is een pre, dat helpt om kansen bij bestaande klanten en projecten verder te ontplooien. Kortom je snapt wat de klant nodig heeft en wat het team aan het doen is.

Wat vragen wij?

Minimaal 5 jaar ervaring als software developer. 

Verklaring omtrent gedrag (VOG)

Pro-activiteit.

Informatiebeveiliging

Phact heeft informatiebeveiliging hoog in het vaandel. Het feit dat wij ons ieder jaar ISO27001 laten certificeren onderstreept dit. ISO27001 is een belangrijke internationale standaard als het gaat over informatiebeveiliging. In deze standaard staat hoe Phact procesmatig met het beveiligen van informatie omgaat met als doel om de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie zeker te stellen.

 

Naast bovenstaande competenties vragen wij derhalve ook om:

Verklaring omtrent gedrag (VOG)

Wat bieden wij?

Goed salaris

Jouw harde werk wordt beloond.

Iedere dag een verzorgd lunchbuffet en vers fruit.

Werk samen met bijna 50 gepassioneerde collega’s.

Waaronder een premievrije pensioenregeling.

Je krijgt veel ruimte voor eigen initiatief en zelfontwikkeling.

In de pauze kun je o.a. flipperen of een snelle tijd neerzetten in de playseat.

Wij hanteren flexibele werktijden en thuiswerken is mogelijk.

Profiteer van korting bij jouw eigen gekozen sportschool.

Ontvang een vergoeding voor jouw internetabonnement.

Over Phact

Phact biedt innovatieve oplossingen die bedrijven efficiënter en wendbaarder maken, waardoor onze klanten zich net zo snel kunnen ontwikkelen als de business van hen vraagt. Hiermee ondersteunen wij onze klanten in hun digitale transformatie. 


Wij onderscheiden ons door onze mensen die stuk voor stuk een passie hebben voor ICT en betrokken zijn bij het succes van onze klanten. Hierbij zijn transparantie, toegankelijkheid en wederzijds vertrouwen leading.

Wij zijn volledig transparant naar klanten toe door overzichtelijke facturen en door hen toegang te geven tot onze projecttools.
Wij denken niet alleen met onze klanten mee, maar ook vooruit. Zo krijgen onze klanten alleen dat wat ze echt nodig hebben.
We zijn creatief, gaan uitdagingen van onze klanten aan en benutten tezamen de kansen.
Wij lossen problemen en vraagstukken daadwerkelijk op.
Door de manier van ontwikkelen wordt software gedemonstreerd, geleverd, geëvalueerd en indien nodig herzien.

Flexibel

Wij hanteren een zeer iteratieve werkwijze die gericht is op bouwen, testen en opleveren.

Ben jij de projectleider die we zoeken?! 

Kortom, wil jij bijdragen aan innovatieve totaaloplossingen voor onze klanten en je verder ontwikkelen in een snel groeiend bedrijf met een platte organisatie? Laat ons dan zo snel mogelijk horen waarom jij geschikt bent om ons team te versterken!


Mail een knallende motivatiebrief + CV naar hrm@phact.nl