Verbind mensen, processen en applicaties sneller

Veel organisaties hebben in het verleden bij de implementatie van softwaresystemen gekozen voor “het beste van elk soort”. Het resultaat is vaak een los-vast netwerk van diverse applicaties, die werken met verschillende databases, technologieën, besturingssystemen en hardware-platforms.


Dit heeft tot resultaat dat er op dit moment veel point-to-point integraties zijn ontwikkeld tussen de verschillende systemen. Denk hierbij aan de volgende applicaties: 


 • ERP
 • Data Warehouse(s)
 • Financieel Systeem
 • Personeelsplanning
 • Website(s)
 • Boekhoudsysteem
 • CRM

Doordat het aantal systemen vaak aanzienlijk is, zijn er enorm veel connecties die integratie van applicaties complex, tijdrovend en zeer slecht beheersbaar op de lange termijn kunnen maken. Tevens is elke nieuwe connectie een compleet nieuw project. 

Waarom een integratie platform?

Integration Platform as a Service (iPaaS) is een suite van clouddiensten die de ontwikkeling, uitvoering en het beheer van integratiestromen mogelijk maakt. Hiermee kunnen allerlei combinaties van lokale en cloudgebaseerde processen, services, applicaties en data binnen een enkele organisatie of tussen meerdere organisaties worden verbonden.


Waarom een Integratieplatform?

Hoewel het mogelijk is om alles zelf te bouwen, biedt een integratieplatform veel kant-en-klare mogelijkheden voor het ontwerpen, bouwen, beheren en monitoren van integraties. Het biedt minder complexiteit en betere onderhoudbaarheid. Daarnaast voldoen ze al aan diverse databeveiligings- en governance-normen. Integratieplatformen bieden tevens een manier om API-beheer te centraliseren. Naast het toezicht op de levenscyclus van een API, maakt het eenvoudig om uw API's te beveiligen, toegangscontrole in te stellen en beleidsregels te implementeren. Hiernaast heeft iPaas nog vele andere voordelen zoals:


 • Snellere time-to-market
  Integratieplatformen worden vaak geleverd met een set connectors en versnellers. Dit zorgt voor een snellere time-to-market.


 • Naadloze integratie
  Verbind en integreer met vrijwel alle applicaties en databronnen, ongeacht of deze zich on-premises of in de cloud bevinden.


 • Schaalbaarheid
  iPaaS biedt uitstekende schaalbaarheid. Het past zich aan uw bedrijfsbehoeften aan, waardoor je eenvoudig integraties kunt opschalen tijdens groeiperioden en kunt afschalen tijdens rustigere tijden dankzij cloud-native technologie.


 • Kostenefficiëntie
  iPaaS vermindert kosten door de noodzaak van interne integratiesystemen en handmatige arbeid te elimineren. Het automatiseert datastromen en vereenvoudigt API-beheer, wat leidt tot aanzienlijke kostenbesparingen.


Bij Phact geloven we dat een naadloos geïntegreerd systeem de sleutel is tot digitale transformatie en bedrijfsinnovatie. Ontdek hoe onze iPaaS-oplossingen uw bedrijf kunnen helpen groeien met minder complexiteit, betere schaalbaarheid en verhoogde kostenefficiëntie. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen!

Wij verzorgen integraties onder andere voor

Ontgrendel de kracht van MuleSoft voor jouw bedrijf

Advitronics logo gecentreerd
Boels logo gecentreerd
Hendrix Genetics logo gecentreerd
Vitelia logo gecentreerd

Volledige integratie is het doel

Omdat organisaties al veel systemen hebben die goed werken, wordt integratie gezien als een goede manier om operaties te stroomlijnen, de productiviteit te vergroten en de kwaliteit van dienstverlening te verbeteren. Veel organisaties zien uit naar de dag dat al hun systemen zijn geïntegreerd, ondersteund door tal van uiteenlopende oplossingen voor regelgeving, portalen, webshops, dashboards voor managementinformatie en andere strategische initiatieven. Daarom is het van vitaal belang om een integratietechnologie te kiezen waarmee ze zowel hun strategische als tactische doelen kunnen bereiken.


Enkele voordelen van integratie:

 • De kans op fouten, zoals dubbele data invoeren, wordt geminimaliseerd.
 • De benodigde informatie is altijd volledig en overal beschikbaar.
 • De informatie in het ene systeem is automatisch ook beschikbaar in het andere systeem.
 • Constante synchronisatie van gegevens.
 • Gegevens worden slechts op één plaats ingevoerd en worden dan verspreid door alle subsystemen die relevant zijn voor de data.

Wij hebben ruime ervaring met diverse integratie platformen

Salesforce Consulting Partner

Bij Phact zijn we trots op onze status als Salesforce Consulting Partner. Dit betekent dat we experts zijn in het ontwerpen, implementeren en optimaliseren van MuleSoft (van Salesforce) oplossingen. Onze focus ligt op het creëren van naadloze, geïntegreerde ervaringen die uw bedrijf efficiënter en effectiever maken.


Onze integratiespecialisten maken onder andere gebruik van MuleSoft, een krachtig platform voor systeem- en dataintegratie. Met MuleSoft kunnen we verschillende applicaties en systemen aan elkaar koppelen, zodat u over een vloeiende stroom van gegevens beschikt. Of het nu gaat om CRM, ERP, e-commerce of andere bedrijfssystemen, wij zorgen ervoor dat ze naadloos samenwerken.


Bij Phact geloven we dat succesvolle bedrijfsvoering begint met sterke verbindingen. Met onze expertise in MuleSoft helpen we u graag om uw systemen te integreren, zodat jij je kan kunt richten op wat echt belangrijk is: jouw klanten en jouw groei.

Meer te weten komen over integratie?