Snel van idee naar pilot en

business value!

Het SureSense platform maakt het mogelijk om snel en tegen beheersbare kosten met IoT binnen uw organisatie aan de slag te gaan, maar hier houdt het voor SureSense niet mee op. Het brede product- en dienstenaanbod van SureSense garandeert schaalbaarheid en flexibiliteit naar de toekomst. Ook kun je altijd rekenen op ondersteuning van een team van software-, hardware- en data-experts van Phact. Zo is jouw IoT-investering toekomstbestendig.


SureSense biedt alle bouwstenen voor typische Internet of Things-toepassingen, maar met de mogelijkheden van maatwerk en klant specifieke wensen, zonder het maatwerkprijskaartje. Wij van Phact hebben de meest voorkomende eigenschappen en kenmerken van IoT-projecten gecombineerd om zo een compleet en flexibel IoT-platform te kunnen bieden. Daarnaast helpt ons team van IoT-experts op het gebied van software- en hardwareontwikkeling, connectiviteit en data science, waardoor je in korte tijd in staat bent om een IoT-toepassing te realiseren.

Met het SureSense IoT-platform van Phact krijgt u overzicht, inzicht en controle. Realtime!

Snel inzetbaar


De meest voorkomende IoT-bouwstenen liggen al voor u klaar.

Totaal oplossing


Van sensor tot data analytics: wij hebben alle kennis onder één dak.

Volledige integratie


Altijd maatwerk mogelijk: wij bieden 100% integratie in ieder proces.

Overzicht, inzicht  en controle

Realtime en 24/7 overzicht, inzicht en controle.


Binnen SureSense zijn kant-en-klare IoT-toepassingen beschikbaar die snel kunnen worden ingezet, maar ook altijd volledig naar uw specifieke wensen kunnen worden aangepast.

Coldchain monitoring

Een IoT-totaaloplossing die precies de informatie biedt die u nodig heeft voor het efficiënt beheren en volgen van geconditioneerd transport. Volledig integreerbaar met bestaande transportmanagementsystemen (TMS).

Smart building monitoring en management

Een integrale IoT-oplossing voor het realtime monitoren van het binnenklimaat in gebouwen, het verkrijgen van inzicht in het gebruik en de bezetting van gebouwen en het functioneren van de gebouw gebonden installaties.

Remote asset management

IoT-oplossingen voor het op afstand bewaken van bedrijfsmiddelen. Door het verzamelen van relevante data zoals temperatuur, trillingen en stroomopname van bijvoorbeeld koelinstallaties of elektromotoren zet u een eerste stap naar 100% voorspelbaar onderhoud.

Predictive maintenance

Naast correctief en preventief onderhoud is het tegenwoordig ook mogelijk om op basis van de daadwerkelijke conditie van een component onderhoud uit te laten voeren. Het doel bij predictive maintenance is dan ook om op het juiste moment de componenten te gaan vervangen net voordat het einde van de levensduur is bereikt.

Jouw specifieke Internet of Things-oplossing

Op zoek naar een geheel andere specifieke Internet of Things-toepassing? 

Wij denken heel graag mee en zoeken samen graag naar het 'laaghangend fruit'.

Ga nu aan de slag met IoT 

Ben je benieuwd of IoT de oplossing is voor jouw probleem? Maak gratis kennis met het SureSense platform van Phact en ervaar de toegevoegde waarde!