Checklist

Zo kies je in 6 stappen het juiste

data-platform voor Business Intelligence

Het kiezen van het juiste data-platform voor Business Intelligence is niet altijd even gemakkelijk. Je wilt natuurlijk een betrouwbaar, innovatief platform dat aansluit op jouw behoeften. 


Om je te helpen met de juiste keuze, hebben we een checklist ontwikkeld. In deze checklist geven we je 6 takeaways waarmee jij de basis op orde kan brengen. Vul hieronder je gegevens in en ontdek welke stappen je moet zetten om het juiste BI-platform te kiezen.


In de moderne AI is Computer Vision het technologisch meest

ontwikkelde gebied dat de automatisering van het menselijk zicht

mogelijk maakt.


Waarom Phact?

Al jaren helpen wij onze klanten met het digitaliseren van de bedrijfsprocessen. Van het digitaliseren van papieren urenbriefjes tot de inzet van innovatieve technieken als Low-code, Internet of Things (IoT) en Artificial Intelligence (AI). Van het schoonmaakbedrijf hier om de hoek tot grote internationaal opererende bedrijven als Boels. 


Op het oog dus allemaal totaal verschillende projecten en wensen, maar er is bij digitale transformatie toch duidelijk een rode lijn te ontdekken in al deze processen. Hoe groot of klein een project ook is, het zal nooit (helemaal) volgens plan verlopen. 


Wanneer je een of meerdere van de volgende zaken herkent in jouw organisatie, dan is dat een duidelijk signaal om bedrijfsdigitalisering tot prioriteit uit te roepen:


  • De IT-afdeling krijgt de backlog niet weggewerkt;
  • Je ziet de concurrentie voorbijsnellen;
  • In je organisatie wordt dezelfde data op 3 verschillende
    plekken ingevoerd;
  • IT-budget gaat op aan het in de lucht houden van legacy-systemen;
  • In de meerderheid van je processen wordt Excel gebruikt;
  • Je hebt geen inzicht in je bedrijfsdata.

null