arrow_drop_up arrow_drop_down
OutSystems Partner Phact

Vacature: Systeembeheerder

Ben jij de nieuwe collega die wij zoeken?

Wat zoeken wij in jou?

Wil jij aan de slag binnen een toonaangevend bedrijf op het gebied van maatwerk software en hardware oplossingen? Voor de uitbreiding van ons team, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze systeembeheerder die samen met ons wil bouwen aan de groei van onze jonge onderneming. Heb jij enkele jaren ervaring in het beheren en onderhouden van een IT infrastructuur, cloud omgevingen, netwerken en applicaties? Ben jij een teamplayer en werk je graag aan uitdagende projecten? Dan komen we graag met je in contact.

Functieomschrijving

Als systeembeheerder binnen Phact ben jij verantwoordelijk voor de interne IT infrastructuur van Phact. Je installeert en beheert servers, backup systemen, cloud oplossingen, beveiligingsoplossingen, netwerkapparatuur en gebruikersapparatuur. Daarnaast ga je aan de slag met de implementatie en het beheer van onze klant specifieke cloud omgevingen. Je coördineert de implementaties van nieuwe projecten vanuit jouw ervaring en expertise en zorgt er voor dat de omgevingen van onze klanten optimaal werken. Je bent een echte aanpakker die zich thuis voelt in een dynamische organisatie. Je denkt altijd in mogelijkheden en oplossingen, zeker op het gebied van IT.


In deze functie kun je ook veel experimenteren en innoveren met nieuwe technieken. Kortom een technisch uitdagende positie waarin je veel leert en zelf kan en mag realiseren!


Wij verwachten minimaal dat je beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden en een goede beheersing hebt van de Nederlandse taal (in woord en geschrift).

Bezit jij de volgende skills?

Minimaal 2 jaar relevante werkervaring. 

Je bent een enthousiaste en collegiaal ingestelde medewerker.

Je woont in de omgeving (max. 40 km) van Venray.

 

Je hebt relevante kennis van Microsoft technologieën, zoals: Azure, Microsoft365, Hyper-V, Windows Desktop & Server, Active Directory.

Je bent leergierig.

Geen 8 tot 5 mentaliteit.

Minimaal een afgeronde MBO-opleiding in de richting ICT-beheerder nivo 4 (of vergelijkbaar).

Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Ambitie om zichzelf te blijven ontwikkelen.

Kennis en ervaring met Linux is een pré.

Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een pro actieve houding.

Informatiebeveiliging

Phact heeft informatiebeveiliging hoog in het vaandel. Het feit dat wij ons ieder jaar ISO27001 laten certificeren onderstreept dit. ISO27001 is een belangrijke internationale standaard als het gaat over informatiebeveiliging. In deze standaard staat hoe Phact procesmatig met het beveiligen van informatie omgaat met als doel om de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie zeker te stellen.

 

Naast bovenstaande competenties vragen wij derhalve ook om:

Affiniteit met informatiebeveiliging.

Integriteit.

Verklaring omtrent gedrag (VOG)

Verklaring omtrent gedrag (VOG).

Over Phact

Phact biedt innovatieve oplossingen die bedrijven efficiënter en wendbaarder maken, waardoor onze klanten zich net zo snel kunnen ontwikkelen als de business van hen vraagt. Hiermee ondersteunen wij onze klanten in hun digitale transformatie. 


De projecten waaraan wij werken zijn heel veelzijdig. Van omvangrijke business softwareoplossingen ontwikkeld op OutSystems tot gave Internet of Things projecten. Ook ontwikkelen we applicaties voor alle mobiele operating systemen.


Wij onderscheiden ons door onze mensen die stuk voor stuk een passie hebben voor ICT en betrokken zijn bij het succes van onze klanten. Hierbij zijn transparantie, toegankelijkheid en wederzijds vertrouwen leading.

Transparant

Wij zijn volledig transparant naar klanten toe door overzichtelijke facturen en door hen toegang te geven tot onze projecttools.

Pro-actief

Wij denken niet alleen met onze klanten mee, maar ook vooruit. Zo krijgen onze klanten alleen dat wat ze echt nodig hebben.

Innovatief

We zijn creatief, gaan uitdagingen van onze klanten aan en benutten tezamen de kansen.

Pragmatisch

Wij lossen problemen en vraagstukken daadwerkelijk op.

Kwalitatief

Door de manier van ontwikkelen wordt software gedemonstreerd, geleverd, geëvalueerd en indien nodig herzien.

Flexibel

Wij hanteren een zeer iteratieve werkwijze die gericht is op bouwen, testen en opleveren.

Dit hebben wij jou te bieden

Goed salaris

Jouw harde werk wordt beloond.

Voedsel

Iedere dag een verzorgd lunchbuffet en vers fruit.

Informele werkomgeving

Werk samen met ruim 35 gepassioneerde collega’s.

Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden

Waaronder een premievrije pensioenregeling, bedrijfsfitnessregeling en een internetvergoeding.

Verantwoordelijkheid

Je krijgt veel ruimte voor eigen initiatief en zelfontwikkeling.

Werken met veel plezier

In de pauze kun je o.a. flipperen of een snelle tijd neerzetten in de playseat.

Ben jij de systeembeheerder die we zoeken?! 

Kortom, wil jij bijdragen aan innovatieve totaaloplossingen voor onze klanten en je verder ontwikkelen in een snel groeiend bedrijf met een platte organisatie? Laat ons dan zo snel mogelijk horen waarom jij geschikt bent om ons team te versterken!


Mail een knallende motivatiebrief + CV naar hrm@phact.nl

Wij gebruiken cookies