De valkuilen van bedrijfsdigitalisering

De wereld om ons heen, onze branche en de manier waarop onze concurrenten en klanten opereren, is continu aan verandering onderhevig. Snel en wendbaar kunnen reageren op zulke veranderingen en uitdagingen, is daarom van levensbelang voor je continuïteit. Maar er kan veel misgaan bij bedrijfsdigitalisering.


In dit E-book hebben wij de meest voorkomende valkuilen bij bedrijfsdigitalisering op een rijtje gezet. Sommige zul je direct herkennen, andere zou je waarschijnlijk nooit aan gedacht hebben. 


Hoe pak je bedrijfsdigitalisering dan wel succesvol aan? Het e-book helpt je met praktische tips op weg en geeft antwoord op vragen als


 • Wat is het belang van bedrijfsdigitalisering ?
 • Wanneer is het tijd om te digitaliseren?
 • Bedrijfsdigitalisering: wat zijn de meest gemaakte fouten?
 • Hoe kun je succesvol digitaliseren met je organisatie – 7 tips
No opt-in form has been selected

“Digitaliseren helpt je om de time-to-market van je product te verkorten, om marktaandeel te behouden en om het te vergroten.”

Waarom bedrijfsdigitalisering?

Al jaren helpen wij onze klanten met het digitaliseren van de bedrijfsprocessen. Van het digitaliseren van papieren urenbriefjes tot de inzet van innovatieve technieken als Internet of Things (IoT) en Artificial Intelligence (AI). Van het schoonmaakbedrijf hier om de hoek tot grote internationaal opererende bedrijven als Boels. 


Op het oog dus allemaal totaal verschillende projecten en wensen, maar er is bij digitale transformatie toch duidelijk een rode lijn te ontdekken in al deze processen. Hoe groot of klein een project ook is, het zal nooit (helemaal) volgens plan verlopen. 


Wanneer je een of meerdere van de volgende zaken herkent in jouw organisatie, dan is dat een duidelijk signaal om bedrijfsdigitalisering tot prioriteit uit te roepen:


 • De IT-afdeling krijgt de backlog niet weggewerkt;
 • Je ziet de concurrentie voorbijsnellen;
 • In je organisatie wordt dezelfde data op 3 verschillende
  plekken ingevoerd;
 • IT-budget gaat op aan het in de lucht houden van legacy-systemen;
 • In de meerderheid van je processen wordt Excel gebruikt;
 • Je hebt geen inzicht in je bedrijfsdata.

null

Wil jij ook succesvol digitaliseren met je organisatie?

Wil je nu direct aan de slag met digitaal transformeren, en wil je daarbij niet in een van de vele valkuilen lopen?


Download dan nu gratis dit bedrijfsdigitaliserings e-book vol praktische tips!

No opt-in form has been selected