Onze werkwijze

Wij richten ons bij Phact op een productieve samenwerking die in het teken staat van hoge efficiëntie voor onze klanten. Wij streven naar een maximale betrokkenheid van de klant om een optimale samenwerking te bewerkstelligen.

Om dit te realiseren maken wij voor alle betrokken stakeholders een account in ons projectmanagement systeem (Taiga) waardoor er maximaal inzicht en interactie in het traject wordt geboden.

 

Door het project in kleine taken op te delen en op te leveren kunnen onze klanten vanaf het begin aan de slag met het systeem om op die manier voortdurend de wensen en eisen te monitoren en waar nodig bij te stellen. Dit zorgt ervoor dat wij uiteindelijk alleen opleveren dat wat echt gewenst is en dat tegen de laagst mogelijke kosten gebeurt.

 

Aan alle taken wordt een urenschatting gekoppeld, op deze manier is op elk moment duidelijk wat de te verwachten kosten zijn, zowel per taak/feature als voor het gehele systeem.


Onze manier van werken stelt de klant in staat om te bepalen welke functionaliteiten op welk moment gemaakt moeten worden. Phact zal een transparante urenregistratie aanhouden zodat op elk moment inzichtelijk is waar de tijd aan besteed is en maximaal rendement behaald wordt.

Waarom Phact?

Transparant

Wij zijn volledig transparant naar klanten door hen toegang te geven tot onze projecttools en wij zorgen voor overzichtelijke en makkelijk te begrijpen facturen

Toegankelijk

Al onze klanten hebben één aanspreekpunt. Dit zorgt voor korte lijntjes en snelle responstijden

Pro-actief

Wij maken niet klakkeloos wat de klant vraagt, maar denken mee over wat de klant echt nodig heeft. Daarnaast denken wij graag mee over de inzet van nieuwe technologieën om de klant vooruit te helpen

Innovatief

We zijn creatief en altijd bezig met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van software en hardware. Wij gaan de uitdagingen van onze klanten aan en benutten tezamen de kansen

Pragmatisch

Wij lossen problemen en vragen daadwerkelijk op.

Snelle opleveringen

Wij hanteren een zeer iteratieve werkwijze die gericht is op bouwen, testen en opleveren

Kwaliteit

Door de manier van ontwikkelen wordt software gedemonstreerd, geleverd, geëvalueerd en indien nodig herzien

Wat onze klanten zeggen

"We zijn met Phact dit traject ingestapt om onze organisatie te overtuigen van de kracht van low-code. Dat resultaat is meer dan bereikt. Phact werkt pragmatisch, efficiënt en transparant en is goed in staat om onze wensen te vertalen in concrete oplossingen.”

Rudy Jellema

DPD

"Eerder hebben wij naar standaard producten gekeken voor het ontsluiten van de data van de door ons ontwikkelde autonome blauwe bessenoogstmachines. Dit gaf ons op met name de langere termijn niet de mogelijkheden die we met software op maat zouden krijgen. In Phact hebben we een flexibele partner gevonden die veel kennis heeft van het ontsluiten van de data van onze machines in het veld. De waarde van de realtime data helpt ons verder in de ontwikkeling van de machines en de ondersteuning op afstand. Verder hebben we de ontwikkeling dankzij goed projectmanagement en duidelijke communicatie binnen de afspraken kunnen opleveren. Iets wat niet altijd vanzelfsprekend is."

Marcel Beelen

Finefield

"We hebben in Phact een prettige ICT- en ontwikkelpartner gevonden, bij Phact wordt samenwerken niet alleen beloofd maar ook echt toegepast. Door het eerlijke advies hebben we ook nog een fikse besparing kunnen doen in het project, we zijn dan ook blij dat we alweer uit kunnen kijken naar het volgende project dat we samen op gaan pakken."

Erik Tetteroo

Fysergo

"De samenwerking met Phact is heel prettig. De ontwikkelaars van Phact nemen initiatief om dingen af te stemmen en zijn proactief in hun werkwijze. Ik waardeer hun pro-activiteit en hun gezonde mate van pragmatisme. Zij werken heel flexibel en dankzij hun Agile werkmethode voelden wij ons als klant te allen tijde in control. Het resultaat van hun werk stelt ons in staat om onze processen te verbeteren."

Arnoud Beckers

Cordstrap

Ik wil meer weten!