Onze partners

Phact werkt intenstief samen met verschillende strategische partners op basis van de waarde die zij bijdragen aan onze doelstelling; het ontwikkelen en implementeren van toonaangevende innovatieve software- en hardwareoplossingen voor onze klanten. Wij stellen graag onze partners aan je voor.

Technologiepartners

Het meest betrouwbare en veelzijdige enterprise Rapid Application Delivery (RAD) platform in de marktMuleSoft, de Salesforce integratieoplossing,
is een integratieplatform voor het verbinden van SaaS-toepassingen, gegevens en apparaten in de cloud en op locatie om naadloze digitale ervaringen te creëren.

Microsoft Partner Gold

Microsoft Azure is een set cloudservices die organisaties helpt te voorzien in allerlei zakelijke uitdagingenMet de Data Migration Manager oplossing van Infosistema kun je heel gemakkelijk migraties beheren en uitvoeren in OutSystems-projecten.


Met de inzet van de Data Migration Manager worden tijd en kosten bespaard en worden de risico’s geminimaliseerd.


Systemec_Phact_Partner

Full-service Internet Service Provider (ISP) en System Integrator met eigen datacenters in onder andere Venlo (NL) en Nettetal (D)


Wij staan altijd open voor nieuwe partnerships met interessante partijen die ons kunnen helpen bij onze missie. 


Denk jij dat wij moeten samenwerken? Laat het ons dan weten via onderstaande button.Ja, wij willen Phact als partner!


Maatschappelijke partner

Make-A-Wish Nederland

Als Wish Partner steunen wij Make-A-Wish Nederland met het vervullen van de allerliefste wensen, want het leven van een ziek kind mag niet gaan over ziekzijn alleen. Vandaag is het World Wish Day, een dag om stil te staan bij de kracht van een Wish Journey. 


Wij zijn Wish Partner omdat wij maar al te graag bij willen dragen aan de missie van Make-A-Wish, het vervullen van zo veel mogelijk kinderwensen. 


Een wensvervulling ontstaat niet vanzelf. Het is een zorgvuldig geplande Wish Journey. Een bijzonder traject waar een grote groep mensen maanden mee bezig is en dat van A tot Z maatwerk is. Een Wish Journey die impact heeft vanaf het moment van kennismaken tot lang na de wensvervulling. Zo maken wij met elkaar herinneringen die een leven lang mee gaan. Door onderdeel te zijn van een onvergetelijke Wish Journey krijgt het kind een positieve boost. Zo vinden kinderen én de mensen eromheen weer nieuwe kracht om sterker de toekomst in te gaan.

Samenwerkingspartners

Eyeonim is een IT dienstverlener, gespecialiseerd in Informatie Management

Wireless Logic is leverancier van connectiviteit op maat, van SIM-kaart tot databundel

Microtron is specialist op het gebied van (hardware) IT oplossingen voor diverse sectoren.

Project partners

Projectpartners AgXeed en Phact gaan samen werken aan de ontwikkeling van een innovatieve platformtechnologie gebaseerd op lichtgewicht autonome landbouwvoertuigen.

OP-Zuid is een Europees subsidieprogramma voor de provincies Zeeland, Limburg en Noord-Brabant. Speerpunten zijn innovatiebevordering en de overgang naar een koolstofarme economie.
De MIT Zuid regeling heeft tot doel innovatie binnen het MKB te stimuleren, met financiële steun voor projecten.Meer weten over Phact en de partners waar we mee samenwerken?