arrow_drop_up arrow_drop_down

Portfolio

Wij zijn trots op onze klanten en de projecten die we voor ze mogen doen. Het overzicht hieronder geeft een goed beeld van de diversiteit van de door ons gerealiseerde projecten.

OutSystems applicatie

OCR Touch - Boels Rental

Boels zet verdere stappen in Operational Excellence. Dit vanuit de strategie om een efficiëntere en meer digitale organisatie te krijgen zijn er stappen gezet middels het OCR Touch project. OCR Touch draagt bij aan een efficiënter werkproces door de inzet van microservices in combinatie met ontwikkelde business logica. Met Phact als partner is Boels in staat om dit project succesvol te lanceren. De app bespaart tijd, verhoogt de datakwaliteit en professionaliseert de werkprocessen van Boels.

OutSystems applicatie

Plantool - Cordstrap

Voor Cordstrap, specialist op het gebied van ladingzekering en producent van polyestercomposiet omsnoeringen, ontwikkelde Phact een digitaal planbord ten behoeve van het productieproces. De geleverde oplossing geeft Cordstrap de mogelijkheid om eerder bij te sturen en efficiënter te produceren. De oplossing is ontwikkeld op basis van OutSystems en heeft met een minimale impact op de operatie een grote impact op de organisatie bewerkstelligd.

Maatwerk web applicatie

Werkplekscan - Fysergo

Fysergo (100% dochter van Arbo Unie) werkt doelgericht aan de gezondheid en inzetbaarheid van mensen binnen organisaties. Voor Fysergo hebben wij hun werkplekscan-systeem gedigitaliseerd. De medewerkers werken prettiger en komen bij klanten professioneel over. De resultaten van de scans zijn nu direct online voorhanden en beter doorzoekbaar voor zowel frontoffice als backoffice.

Mobiele applicatie

Munckhof 

Met 90 jaar aan vervoerservaring mag Munckhof zich expert noemen in personenvervoer en reizen. Munckhof streeft ernaar haar dienstverlening naar de klant continu te optimaliseren. Munckhof volgt daarbij nauwlettend de ontwikkelingen in de markt en anticipeert direct op nieuwe trends en ontwikkelingen. Phact ondersteunt Munckhof in haar doelstellingen door mee te werken aan innovatieve softwareoplossingen. Zo zijn de klanten van Munckhof ervan verzekerd dat mobiliteit zo goed en efficiënt mogelijk is geborgd.

Integratie 

IRIS Enterprise Service Bus -Cordstrap  

Cordstrap uit Venray biedt wereldwijd klanten oplossingen om ladingen veilig op de plaats van bestemming aan te laten komen. Ten behoeve van de bedrijfsvoering wil het internationaal opererende bedrijf de zekerheid dat data

tussen de verschillende IT-oplossingen zich ongehinderd laat uitwisselen. Een generieke stekkerdoos gaat de basis vormen voor alle datakoppelingen.

Internet of Things

Coolalert - Lassche & Keizer

Lassche & Keizer gaat verder dan alleen koelen. In opdracht van deze specialist in koudetechniek, airconditioning en klimaatbeheersing ontwikkelde Phact het product Cool Alert. Een Internet Of Things sensor monitoring oplossing waarmee vroegtijdig eventuele problemen aan koelinstallaties op klantlocatie kunnen worden gesignaleerd en voorkomen. Lassche & Keizer is door deze oplossing nog beter in staat de bedrijfszekerheid van de bij haar klanten geïnstalleerde koelsystemen te garanderen.

Big Data Analyse

Statistische en visuele Big-data dashboards

Voor een grote telecomoperator, heeft Phact een netwerk monitoring applicatie gemaakt die gebruik maakt van statistische bewaking en dit inzichtelijk maakt in de vorm van grafieken. Met behulp van de historische data worden er voorspellingen gedaan, op basis van diverse wiskundige modellen, voor het te verwachten verkeerspatroon. Indien het actuele verkeerspatroon afwijkt van de voorspelde gegevens, wordt de support organisatie automatisch gealarmeerd en kan de betreffende support engineer de storing verder behandelen.

Internet of Things

Cold Chain Monitoring - Verstraaten Express

Voor Verstraaten Groep heeft Phact een IoT-oplossing ontwikkeld voor geconditioneerd vervoer. De oplossing bestaat uit een netwerk van temperatuursensoren en een portaal met uitgebreide bewakings- en rapportagemogelijkheden. Verstraaten heeft hierdoor een sluitende temperatuurregistratie van vervoerde producten gedurende de hele ‘cold chain’, het transport van leverancier naar opslag of overslag en vervolgens naar de klant. Zo kan het bedrijf altijd achteraf aantonen aan haar klanten dat ze aan alle SLA's voldaan heeft.

Web en mobiele applicatie

Synchromodaal container transport systeem - TKI Dinalog

Voor één van de projecten binnen TKI Dinalog, het Smart Data Factory Innovation project, heeft Phact een synchromodaal container transport systeem ontwikkeld. Het systeem geeft middels een app en webtool inzicht in de huidige en verwachte status van containers en verwachte aankomststijd op verschillende locaties op de corridor Rotterdam – Limburg. Zowel voor de binnenvaart als voor het wegvervoer. Hiervoor wordt real-time data verzameld over de planning van partijen, de positie van voertuigen en vaartuigen en de status van containers.

Web applicatie

Digitaal Onderwijsportfolio - OnderwijsKwaliteit

OnderwijsMens ondersteunt schoolleiders en besturen om koersvast, authentiek en eigenzinnig te werken met het nieuwe onderzoekskader van de inspectie van Onderwijs door de onderwijskwaliteit in beeld te brengen. Phact heeft samen met OnderwijsMens een digitale omgeving ontwikkeld en ingericht, waarin schoolleiders een volledige zelfevaluatie kunnen creëren. OnderwijsMens en Phact bouwen samen verder aan een kindportfolio en een leraarportfolio.

Hardware ontwikkeling

Ontwikkeling Alarm Systeem - 

Rotaid AED Cabinets

Als onderdeel van de voortdurende productontwikkeling van Rotaid hebben wij samen met Rotaid en Inch Plastics een nieuw alarmsysteem ontwikkeld voor Rotaid. Het alarmsysteem is volledig opnieuw ontwerpen en voldoet aan de vereisten van elke installatie. Het nieuwe systeem, dat nog op batterijen werkt, wordt geleverd met twee geluidsniveau-instellingen die kunnen worden geselecteerd via een schakelaar op het systeem. Er is nu een luidheidsinstelling van 84dB en 98dB beschikbaar (gemeten op 1 meter van de luidspreker) om meer opties voor de gebruiker te geven en meer volume te bieden. Er is tevens een pauzeknop beschikbaar, waarmee de gebruiker het alarm tijdelijk kan pauzeren wanneer hij bijvoorbeeld bezig is met onderhoud. Het alarm wordt geactiveerd door dezelfde muntautomaat-magneet in het deksel en dit maakt het ook mogelijk om het alarm achteraf aan bestaande installaties toe te voegen.

Binnenkort ook jouw project hier?

Wij gebruiken cookies