Phact over ons

Microsoft Power Platform

Het platform voor de business om apps te bouwen, data te analyseren en processen te automatiseren.

Om efficiënt te kunnen werken en snel te kunnen schakelen, wordt de vraag naar bedrijfsapps steeds groter.

Met het Power Platform biedt Microsoft een omgeving waarmee de organisatie met innovatie aan de slag kan gaan: zowel de business met weinig IT-kennis als professionele ontwikkelaars. Dit no-code/low-code platform stelt iedereen in staat om business apps te ontwikkelen en processen te automatiseren en digitaliseren.

null

Het platform bestaat uit vier onderdelen; Power Apps, Power BI, Power Automate en Power Virtual Agents. Deze veelzijdige tools stellen de gebruiker in staat om het heft in eigen handen te nemen.


Wij gebruiken het Microsoft Power Platform onder andere voor

Cr8las
Smedts Bedrijfshallen

Voordelen van Microsoft Power Platform:

  • Applicaties, integraties, rapportages zonder kennis van code

Met Power Platform hebben uw medewerkers de mogelijkheid om zelf applicaties, chatbots, integraties, automatiseringen of rapportages te creëren zonder kennis van programmeercodes. Vroeger was het immers zo dat medewerkers moesten wachten tot de IT-afdeling de nodige tijd had om dergelijke taken uit de voeren. Nu kunnen ze zelf in slechts enkele stappen bovenstaande zaken bouwen of creëren. Zelfs wanneer ze iets complexere opties willen toevoegen, hoeven ze daarvoor niet aan te kloppen bij de IT-dienst.


  • Toegang tot Artificiële Intelligentie en Business Intelligence

Ieder bedrijf verzameld dagelijks massa’s data die tot relevante inzichten kunnen leiden. Dit is enkel mogelijk wanneer de data op de best en snelst mogelijke manier geanalyseerd en geïnterpreteerd kan worden. Microsoft introduceerde daarom AI en BI in Power Platform. Dit zijn belangrijke technologieën die uw bedrijf kunnen helpen bij het analyseren en voorspellen van bepaalde zaken, zodat u tijdig de nodige veranderingen kan doorvoeren in uw bedrijfswerking.


  • Snelle integratie en automatisering van bedrijfsprocessen

Automatisering is één van de belangrijkste woorden voor een succesvolle business, nu en in de toekomst. Elk bedrijf krijgt te maken met repetitieve bedrijfsprocessen waar heel wat tijd en energie aan verspild wordt, maar die wel noodzakelijk zijn. Om de productiviteit te verhogen geeft Power Platform u de mogelijkheid om bepaalde werkprocessen te automatiseren. Bovendien stimuleert het platform zo de digitale transformatie in uw bedrijf.


  • Flexibele manier van werken

Power Platform zorgt voor een hoge flexibiliteit zodat uw medewerkers kunnen werken zoals ze willen. Integraties met onder meer Microsoft Teams laten werknemers en teams toe hun bedrijfsprocessen en efficiëntie te verbeteren door het creëren van een naadloze werkervaring. Het platform is dan ook uitermate geschikt om van uw bedrijf een moderne werkplek te maken, die het belang van flexibiliteit sterk benadrukt.

Onze dienstverlening

Power Apps

Zet ideeën om in organisatiebrede oplossingen door iedereen in staat te stellen aangepaste apps te maken die zakelijke uitdagingen oplossen.
Ik wil meer weten

Power Automate

    Vergroot de productiviteit binnen de onderneming door iedereen de mogelijkheid te bieden organisatieprocessen te automatiseren.
Ik wil meer weten

Power Virtual Agents

    Bouw eenvoudig chatbots om in natuurlijke taal in gesprek te gaan met klanten en werknemers. Geen code vereist.
Ik wil meer weten

Power BI

    Neem onderbouwde en overtuigde bedrijfsbeslissingen door iedereen datagestuurde inzichten in handen te geven.
Ik wil meer weten

Wil je meer weten over Microsoft Power Platform en wat dit platform kan betekenen voor jouw organisatie?

Laat dan hieronder jouw gegevens achter, wij nemen graag contact met je op!