Vacature:Product Owner / Projectmanager

Ben jij klantgericht, communicatief, organisatorisch sterk én oplossingsgericht?

Werk je nauwkeurig en kun je goed prioriteiten bepalen? Lukt het je om snel de verwachtingen van onze klanten te managen en de kwaliteit van onze implementaties te bewaken? Voor de uitbreiding van onze teams, zijn wij op zoek naar een Product owner / Projectmanager.


In de rol van product owner vertaal je de functionele wensen van onze klanten naar bruikbare input voor onze developers. Daarnaast draag je, in de rol van projectmanager, samen met je collega’s bij aan de kwaliteit van uitvoering binnen onze projecten.


Het werk doe je bij ons op kantoor, vanuit huis en indien nodig bij de klant. Dat is wel zo handig, want dan krijgen we samen ook veel geregeld. En dat is nou nét wat jouw rol zo bijzonder maakt. Je bent de spil tussen sales, de klant en het projectteam, omdat je ervoor zorgt dat uitvoering van onze (software-)oplossingen op een enorm hoog niveau wordt gehouden en je intern lijntjes hebt om problemen snel op te lossen.

Wat ga je doen?

Als Product Owner / Projectmanager ben je verantwoordelijk voor de goede totstandkoming van de projecten die we voor onze klanten uitvoeren. Je stuurt meerdere (klant-)projecten aan én ondersteunt onze teams bij de uitvoering van de werkzaamheden. Daarnaast ga je intern aan de slag met het verbeteren van onze processen in samenwerking met o.a. onze quality officer.

Gevraagd wordt

Je hebt minimaal een afgeronde relevante HBO-opleiding.

Je hebt kennis van maatwerk software en een sterk begrip van applicatiefunctionaliteit.

  Uitstekend probleemoplossend vermogen, verder ben je van nature nieuwsgierig en leergierig.

  Je bent snel van begrip en van nature nieuwsgierig en leergierig.

  Je hebt passie voor je vak en bent gedreven om samen met je collega’s successen te boeken. 

  Je bent een energieke en collegiale professional.

  Je bent flexibel, hebt doorzettingsvermogen, bent stressbestendig en je kan werken met strakke deadlines.

  Je hebt de ambitie om jezelf te blijven ontwikkelen en nieuwe uitdagingen aan te gaan.

  Informatiebeveiliging

  Phact heeft informatiebeveiliging hoog in het vaandel. Het feit dat wij ons ieder jaar ISO27001 laten certificeren onderstreept dit. ISO27001 is een belangrijke internationale standaard als het gaat over informatiebeveiliging. In deze standaard staat hoe Phact procesmatig met het beveiligen van informatie omgaat met als doel om de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie zeker te stellen.

   

  Naast bovenstaande competenties vragen wij derhalve ook om:

  Verklaring omtrent gedrag (VOG)

  Dit hebben wij jou te bieden

  Goed salaris

  Jouw harde werk wordt beloond.

  Iedere dag een verzorgd lunchbuffet en vers fruit.

  Werk samen met ruim 40 gepassioneerde collega’s.

  Waaronder een premievrije pensioenregeling, bedrijfsfitnessregeling en een internetvergoeding.

  Je krijgt veel ruimte voor eigen initiatief en zelfontwikkeling.

  In de pauze kun je o.a. flipperen of een snelle tijd neerzetten in de playseat.

  Wij hanteren flexibele werktijden en thuiswerken is mogelijk

  Over Phact

  Phact biedt innovatieve oplossingen die bedrijven efficiënter en wendbaarder maken, waardoor onze klanten zich net zo snel kunnen ontwikkelen als de business van hen vraagt. Hiermee ondersteunen wij onze klanten in hun digitale transformatie. 


  Wij onderscheiden ons door onze mensen die stuk voor stuk een passie hebben voor ICT en betrokken zijn bij het succes van onze klanten. Hierbij zijn transparantie, toegankelijkheid en wederzijds vertrouwen leading.

  Ben jij de Productowner / Projectmanager die we zoeken?! 

  Kortom, wil jij bijdragen aan innovatieve totaaloplossingen voor onze klanten en je verder ontwikkelen in een snel groeiend bedrijf met een platte organisatie? Laat ons dan zo snel mogelijk horen waarom jij geschikt bent om ons team te versterken!


  Mail een knallende motivatiebrief + CV naar hrm@phact.nl