Vacature: Cloud Engineer

Ben jij de nieuwe collega die wij zoeken?

Wil jij aan de slag binnen een toonaangevend bedrijf op het gebied van maatwerk software en hardware oplossingen? Voor de uitbreiding van ons team, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze Cloud Engineer die samen met ons wil bouwen aan de groei van onze jonge onderneming.


Heb jij de nodige ervaring op het gebied van IT-infrastructuren, cloud omgevingen, netwerken en applicaties? Ben jij een teamplayer en werk je graag aan uitdagende projecten? Dan komen we graag met je in contact.

Wat ga je doen?

Als Cloud Engineer binnen Phact houd jij je bezig met het analyseren, ontwerpen en ontwikkelen van oplossingen gericht op het Microsoft Azure platform. Je bent specialist in het leveren van innovatieve oplossingen, met de nieuwste technologie, producten en diensten. Je vertaalt vragen en infrastructuren naar beheersbare en flexibele oplossingen.


Vanuit jouw specialisatie ben jij binnen ons multidisciplinaire development team verantwoordelijk voor de juiste installatie en werking van omgevingen op zowel cloud als on-premises gebied. Er wordt van je verwacht dat je de nodige kennis in huis hebt over actuele vraagstukken op het gebied van cloudomgevingen en jezelf ‘up-to-date’ wil houden door het volgen van trainingen en behalen van certificaten.

Wat vragen wij?

Je bent een echte aanpakker die zich thuis voelt in een dynamische organisatie. Je denkt altijd in mogelijkheden en oplossingen, zeker op het gebied van IT. In deze functie kun je ook veel experimenteren en innoveren met nieuwe technieken. Kortom een technisch uitdagende positie waarin je veel leert en zelf kan en mag realiseren!


Wij verwachten minimaal dat je beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden en een goede beheersing hebt van de Nederlandse taal (in woord en geschrift).

Verklaring omtrent gedrag (VOG)

Je hebt minimaal een afgeronde HBO-opleiding.

Je hebt de ambitie om jezelf te blijven ontwikkelen.

Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een proactieve houding.

Je woont in de omgeving (maximaal 40 km) van Venray.

Je bent leergierig en hebt relevante kennis van Microsoft technologieën, zoals: Azure, Microsoft365, Hyper-V, Windows Desktop & Server en Active Directory.

Informatiebeveiliging

Phact heeft informatiebeveiliging hoog in het vaandel. Het feit dat wij ons ieder jaar ISO27001 laten certificeren onderstreept dit. ISO27001 is een belangrijke internationale standaard als het gaat over informatiebeveiliging. In deze standaard staat hoe Phact procesmatig met het beveiligen van informatie omgaat met als doel om de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie zeker te stellen.

 

Naast bovenstaande competenties vragen wij derhalve ook om:

integriteit_phact
integriteit_phact
Verklaring omtrent gedrag (VOG)

Wat bieden wij?

Goed salaris

Jouw harde werk wordt beloond.

Iedere dag een verzorgd lunchbuffet en vers fruit.

Werk samen met bijna 50 gepassioneerde collega’s.

Waaronder een premievrije pensioenregeling.

Je krijgt veel ruimte voor eigen initiatief en zelfontwikkeling.

In de pauze kun je o.a. flipperen of een snelle tijd neerzetten in de playseat.

Wij hanteren flexibele werktijden en thuiswerken is mogelijk.

Profiteer van korting bij jouw eigen gekozen sportschool.

Ontvang een vergoeding voor jouw internetabonnement.

Over Phact

Phact biedt innovatieve oplossingen die bedrijven efficiënter en wendbaarder maken waardoor onze klanten zich net zo snel kunnen ontwikkelen als de business van hen vraagt. Hiermee ondersteunen wij onze klanten in hun digitale transformatie.


Wij onderscheiden ons door onze mensen die stuk voor stuk een passie hebben voor ICT en betrokken zijn bij het succes van onze klanten. Hierbij zijn transparantie, toegankelijkheid en wederzijds vertrouwen leidend.

Wij zijn volledig transparant naar klanten toe door overzichtelijke facturen en door hen toegang te geven tot onze projecttools.
Wij denken niet alleen met onze klanten mee, maar ook vooruit. Zo krijgen onze klanten alleen dat wat ze echt nodig hebben.
We zijn creatief, gaan uitdagingen van onze klanten aan en benutten tezamen de kansen.
Wij lossen problemen en vraagstukken daadwerkelijk op.
Door de manier van ontwikkelen wordt software gedemonstreerd, geleverd, geëvalueerd en indien nodig herzien.

Flexibel

Wij hanteren een zeer iteratieve werkwijze die gericht is op bouwen, testen en opleveren.

Ben jij de Cloud Engineer die we zoeken?!

Dan ziet Phact graag jouw sollicitatie tegemoet!


Mail een motivatiebrief + CV naar hrm@phact.nl