Marleen van Luijk komt het OutSystems-team van Phact versterken.
06 mei 2020 
in Nieuws
1 min. leestijd

Marleen van Luijk komt het OutSystems-team van Phact versterken.

Nieuwe aanwinst voor Phact, zelfs in tijden van Corona.

De Corona-crisis staat Phact en haar groeidoelstelling tot op heden nog niet in de weg. Afgelopen 1 mei hebben wij namelijk alweer een nieuwe collega mogen verwelkomen bij Phact, Marleen van Luijk. Marleen is daarmee, na deze drie collega’s, al de vierde nieuwe collega die wij in 2020 hebben mogen verwelkomen. Het is een gekke tijd om van werkgever te wisselen en te starten bij je nieuwe werkgever. Zo zal het zeer waarschijnlijk wel even duren voordat ze kennis heeft gemaakt met alle collega’s.

Normaal wordt een nieuwe medewerker welkom geheten met een lekkere taart voor alle collega’s, maar deze houden we dus nog even tegoed!

Een nieuwe uitdaging bij een ander bedrijf

Na bijna 10 jaar met plezier bij haar vorige werkgever te hebben gewerkt, heeft Marleen besloten om een nieuwe uitdaging bij een ander bedrijf te zoeken en dat is Phact geworden. Marleen zal starten als Outsystems Developer.

Nieuwe collega Marleen van Luijk gestart per 1 mei

Marleen komt Phact versterken per 1 mei. Dit doet zij vanwege Corona vanuit thuis.

Namens alle collega’s wensen wij Marleen heel veel plezier en succes toe in haar nieuwe functie!

Phact is nog steeds op zoek naar nieuw talent

Ben jij ook op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een leuk informeel en groeiend bedrijf? Kijk dan meteen naar onze vacatures en wie weet ben jij onze volgende nieuwe collega!