Phact in de top-10 van beste software-aanbieders van 2021!
13 augustus 2021 
in Nieuws
1 min. leestijd

Phact in de top-10 van beste software-aanbieders van 2021!

Wij zijn enorm trots dat wij samen met onze partner OutSystems genomineerd zijn voor de Computable Awards 2021 in de categorie ‘Software / Saas’.

“Phact heeft op basis van het applicatie-ontwikkelplatform van OutSystems en de .Net-codetaal de AgBot-software ontwikkeld voor AgXeed. De software stelt tractoren van AgXeed in staat autonoom land te bewerken. Hierbij berekent het systeem de optimale route en wordt rekening gehouden met omstandigheden en verschillende landbouwinstrumenten. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2021 reden om zowel OutSystems als Phact te nomineren in de categorie Software / SaaS.”

De AgBot van AgXeed aan het werk op het land

𝐒𝐭𝐞𝐦 𝐨𝐩 𝐨𝐧𝐬

Vanaf nu, tot uiterlijk 10 oktober, is het mogelijk om jouw stem uit te brengen.
Wat wij jou willen vragen is om eenmaal per categorie jouw stem uit te brengen.*

Stemmen kan via de website van Computable.nl: https://awards.computable.nl/stem/

* Je hoeft niet elke categorie in te vullen voor een geldige stem. Zoek gewoon op “Phact” en klik ons project aan!

Lees meer over het project

Ben je benieuwd wat de reden is van onze nominatie? Lees hier meer over het project 

Alle expertises van Phact komen in dit eindproduct samen. De historie in telecom wordt gebundeld met de kracht van iot, wat tot deze innovatieve oplossing heeft geleid. OutSystems biedt daarbij een platform om het geheel samen te brengen en de hele keten te integreren. In dit project laat Phact zien dat het meer is dan enkel een softwarepartner. Het laat zien verstand te hebben van zowel firmware, hardware als software en dat te kunnen bundelen in een totaaloplossing.