Throwback Thursday (TBT): Phact wint de Telecom Inspirience Award voor 'Best IoT-Project'!
23 april 2020 
1 min. leestijd

Throwback Thursday (TBT): Phact wint de Telecom Inspirience Award voor 'Best IoT-Project'!

Phact wint 'Best IoT-project'Award

Phact wint de Telecom Inspirience Award voor ‘Best IoT-Project’! Peter Hendrix en Marc Herruer poseren met de Award in de Hallo Venray.

Best IoT-project Award valt ten prooi aan Phact uit Venray

Het is inmiddels zo’n twee-en-half jaar geleden dat we zo trots waren als een pauw. We wonnen als start-up (wel met de nodige ervaring op zak) een prestigieuze award! De concurrentie had erg mooie projecten ingediend, maar desondanks mochten Peter Hendrix en Marc Herruer de award in ontvangst nemen.

Predictive maintenance oplossing voor Lassche & Keizer

Phact wint de Telecom Inspirience Award 2017 in de categorie: “Best IoT project”. De voor het bedrijf Lassche & Keizer gerealiseerde Internet of Things sensor monitoring oplossing, waarmee vroegtijdig eventuele problemen aan koelinstallaties op klantlocatie kunnen worden gesignaleerd en voorkomen, is door een vakjury bestaande uit maar liefst 16 personen beloond met deze mooie award.

Het jury-rapport

Nog even lekker nagenieten met het rapport van de Jury:

De categorie voor het mooiste Internet Of Things Project had dit jaar erg mooie inzendingen. In aantal punten lagen de projecten zeer dicht bij elkaar. Één project wist echter net wat meer juryleden te overtuigen.

Over de winnaar (Phact) zegt de vakjury: “Op een heel praktische manier is deze leverancier in staat geweest om IoT te combineren met bestaande software en bedrijfsprocessen. Innovatie en complexiteit kunnen dus toch hand-in-hand met een daadwerkelijk praktische toepassing. Chapeau!”

Phact wint Best IoT-Project Award

Phact wint Best IoT-Project Award

IoT is (nog steeds) een enorme groeimarkt.

Door onze ervaring die wij in de afgelopen jaren hebben opgebouwd hebben wij de beschikking over diverse ‘bouwstenen’ voor typische Internet of Things-toepassingen. Deze bouwstenen zijn generiek opgezet, maar met de mogelijkheden van maatwerk en klant specifieke wensen, zonder het maatwerkprijskaartje. Ben je benieuwd? Lees dan hier verder.

De Telecom Inspirience Awards 2017 Best IoT Project bokaal van Phact

De Telecom Inspirience Awards 2017 Best IoT Project bokaal van Phact

Uiteraard is er ter ere van de winst geproost en is er een lekkere taart gegeten