Waarom moet je kiezen voor Phact als OutSystems partner?
01 juni 2021 
2 min. leestijd

Waarom moet je kiezen voor Phact als OutSystems partner?

Phact is sinds 2016 trotse partner van OutSystems. Het low-code platform biedt organisaties de perfecte toolbox om te digitaliseren en gemakkelijker in te kunnen spelen op de snelle veranderingen van de markt. Phact stelt je in staat om het maximale uit het OutSystems platform te halen en je business te laten groeien.

Waarom OutSystems?

OutSystems is een van de meest allround low-code platforms op de markt. Gerenommeerde onderzoeksbureaus als Forrester en Gartner rekenen OutSystems steevast tot de ‘leaders’ op het gebied van low-code development. Het low-code platform wordt onder meer geroemd om de snelheid, het gebruiksgemak en de uitgebreide mogelijkheden. Andere voordelen zijn de schaalbaarheid van de in OutSystems ontwikkelde apps en het gemak waarmee integraties met andere systemen kunnen worden gebouwd.

Gartner low-code quadrant

Gartner Low-code Magic Quadrant 2020

Waarom Phact?

Het doel van Phact is om organisaties te helpen innoveren en te groeien. Phact maakt hiervoor onder andere gebruik van het low-code platform OutSystems. Phact is meer dan OutSystems alleen. Wat Phact uniek maakt?

  • Kennis en ervaring

Phact heeft meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van software-ontwikkeling. Ervaring die we gebruiken om voor onze klanten tot de juiste oplossing te komen. Wij bouwen precies dat wat jouw business nodig heeft.

  • Geregistreerd OutSystems partner

Als official ‘Sales’ en ‘Delivery’ OutSystems partner kennen we het platform door en door. Daarnaast zijn we als OutSystems partner altijd als eerste op de hoogte van nieuwe features en mogelijkheden van het platform.

  • Certificeringen en awards

Al onze engineers zijn OutSystems gecertificeerd. Samen met onze klanten Boels Rental en Cordstrap bouwden we applicaties die door OutSystems zijn beloond met een Innovation Award. Een extra bewijs voor onze kennis en expertise.

Phact Innovation award winner

  • Meer dan OutSystems

Naast low-code heeft Phact ook kennis en ervaring met maatwerk software én hardware. Wij hebben kennis op het gebied van onder andere .Net, AI, Big Data, IoT en Machine Learning. Ook wanneer low-code minder geschikt is, heeft Phact daardoor vaak de juiste oplossing in huis.

  • Sociaal & transparant

Transparantie, toegankelijkheid en wederzijds vertrouwen vinden we bij Phact heel belangrijk. {phact.nl/Transparantie} Daarnaast zijn we een sociaal bedrijf. Een voorbeeld hiervan is de samenwerking met Make-a-Wish Nederland. Samen met OutSystems Nederland hebben wij de Wish Journey-applicatie gerealiseerd.

{Zien wat we gemaakt hebben? Ga naar video}

 Waarom OutSystems en Phact?

OutSystems wordt alom gezien als één van de beste low-code platforms ter wereld. Voeg hier de brede kennis en ervaring van Phact aan toe en je hebt een gouden combinatie. Phact helpt je om meer te halen uit OutSystems en low-code in te zetten om je digitale transformatie te versnellen. Lees meer over de onderscheidende werkwijze van Phact in onze blog ‘3x onderscheidend’ of ontdek OutSystems met de ‘Free Edition’ aangeboden door Phact.

Gratis aan de slag met low-code