Phact groeit gestaag door en neemt alweer de vijfde nieuwe collega van dit jaar aan.
05 augustus 2020 
in Nieuws
1 min. leestijd

Phact groeit gestaag door en neemt alweer de vijfde nieuwe collega van dit jaar aan.

Daan Huinink komt het team van Phact versterken.

Afgelopen maandag hebben we wederom een nieuwe collega welkom mogen heten. Ditmaal was het de beurt aan Daan Huinink. Helaas werken veel collega’s nog (gedeeltelijk) vanuit thuis en zal het daarom wel even duren voordat Daan alle collega’s een keer gezien heeft.
Daan heeft HBO-ICT (Embedded Software Development) gestudeerd aan de HAN in Nijmegen. Tijdens zijn studie heeft hij stage gelopen bij Kropman Installatietechniek en heeft zijn afstudeerstage gelopen bij Faber Electronics. Hier heeft hij al aan het werkende leven mogen proeven, deze ervaring neemt hij mee in zijn nieuwe functie bij Phact.

Alweer een nieuwe aanwinst voor Phact, zelfs in tijden van Corona.

Ondanks de Corona-crisis groeit Phact nog steeds. Na Marleen van Luijk en deze drie collega’s, is Daan alweer de vijfde nieuwe collega die wij in 2020 hebben mogen verwelkomen. Het is een gekke tijd om af te moeten studeren en op zoek te moeten naar een eerste baan.

Normaal wordt een nieuwe medewerker welkom geheten met een lekkere taart voor alle collega’s, maar deze houden we dus nog even tegoed!

Daan Huinink software developer bij Phact

Daan Huinink en zijn nieuwe werkplek

Wij wensen Daan namens alle collega’s heel veel plezier en succes toe in zijn nieuwe functie!

Phact is nog steeds op zoek naar nieuw talent

Ben jij ook op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een leuk informeel en groeiend bedrijf? Kijk dan meteen naar onze vacatures en wie weet ben jij onze volgende nieuwe collega! Of klik op de afbeelding hieronder.

Phact vacatures